ANKARA / YENİMAHALLE - Yahya Çavuş İlkokulu

Ağu

Okul kayıt bölgemizi gösteren listeye ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız

Ağu

Okulumuz her eğitim öğretim yılına yeni projelerle, vizyonu ve misyonuyla lider, deneyimli ve dinamik yeni yönetim kadrosuyla, tecrübeli ve başarılı öğretmenlerine, yeni ve azimli öğretmenlerin katılmasıyla daha güçlü ve aktif olarak sizleri ve sevgili öğrencilerimizi bekliyoruz.

Tüm velilerimizin dikkatine;

REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) formları için tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin aşağıda kendilerine ait alandan giriş yapıp anketleri doldurmaları gerekmektedir.

Ara

Temiz hava eylem planları; bir veya daha fazla kirletici konsantrasyonunun yönetmelikte belirlenen seviyeler üzerinde olması durumunda; kirletici konsantrasyonlarının azaltılması ve kontrol altında tutulması amacıyla hazırlanır. Ülkemizde Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Yönetmeliği gereğince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın merkez teşkilatı tarafından koordine edilerek taşra teşkilatı tarafından yine yönetmelikte belirtilen asgari bilgileri içerecek şekilde oluşturulan temiz hava eylem planları; Mahalli Çevre Kurulu, yerel yönetimler ile ilgili kurum ve kuruluşların taşra teşkilatı tarafından işbirliği içerisinde uygulanmaktadır. Bu planlar içerisinde kirletici kaynaklarına ve parametrelerine göre illere özgü koşulları da içerecek şekilde belirlenen, kısa, orta ve uzun vadeli eylemler hava kalitesinin korunması ilkesiyle hayata geçirilmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geliştirilen bir yazılımla 2019 yılı sonuna kadar izleme sürecinde olan eylem planları beşer yıllık dönemler halinde güncellenecektir. Bu süreçte illerde derinlemesine çalışmaların ve hava kalitesi değerlendirmesine yönelik analizlerin yapılması da hedeflenmektedir.