ANKARA / YENİMAHALLE - Yahya Çavuş İlkokulu

Etiket Sonuçları: yenimahalle ilçe milli eğitim

Mrt

Okulumuz birinci sınıf öğrencileri Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret etti. Kurtuluş Müzesini gezen öğrencilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı sürecinde vermiş oldukları mücadeleyi, Milli Mücadele Hareketinin hangi koşullar altında gerçekleştirildiğini ve zor şartlar altında kazanılan zaferin izlerini bir kez daha yerinde görme imkanı yakaladı.

Mrt

Okulumuz öncülüğünde düzenlenen 'Çanakkale Zaferi ve Yahya Çavuş' konulu ulusal şiir yarışmamızın sonuçları belli oldu. Yarışmamıza farklı şehirlerden ve okullardan 500'den fazla, resmi okulların 3.ve 4.sınıf öğrencisi katılım sağladı. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencileri tebrik ediyoruz.

ÖNEMLİ HATIRLATMA !

Dereceye girenlerin ödülleri 23 Nisan 2024 tarihinde okulumuz bahçesinde yapılacak törenle kendilerine takdim edilecektir. Gelemeyen ve il dışında bulunan öğrencilerimizin ödülleri kargo ile gönderilecektir.

Mrt

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz.